728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Genesis загатна за първото си комби, ще бъде за Европа

G70 комби ще се предлага с 2.5-литрово турбо и с дизелов мотор.

Genesis показа първи изображения от комби версията на модела си G70. Корейците ще продават модела само в Европа, поне първоначално, след лансирането си като бранд на континента съвсем скоро.

Не виждаме цялата кола, въпреки че тийзърите са доста разкриващи, но дори и с плътното камуфлажно покривало, моделът изглежда обещаващо. Тези изображения предоставят първия ни поглед върху дизайна на задницата, където разликите със седана ще са най-големи.

Останалата част от G70 изглежда заимствана директно от освежения седан. Раздвоените задни светлини и големите овални накрайници на ауспуха се пренасят без промени. Нямаме вътрешни снимки, но няма причина да се съмняваме, че дизайнът ще е идентичен с G70 седан, включително и големия 10.25-инчов дисплей за инфоразвлечение.

Ще бъде много интересно да видим с какви двигатели ще се предлага G70 комби на европейския пазар. Не е изключено базов мотор да бъде 2.5 турбо, а над него да стои по-голям 3.3 V6. Дизелите също не са извън сметката, поне засега.

Само преди дни Genesis обяви, че пет години след първоначалния си старт, марката най-накрая ще започне да продава автомобили и в Европа, стартирайки през лятото на тази година. Луксозната марка на Hyundai обещава прозрачна ценова политика в комбинация с висококачествени продукти и петгодишен план за грижи без скрити такси.

Прочети още:
Новият GAZelle има LED фарове, дизел от VW и струва 35 500 лв.

Първите модели, които ще пристигнат на Стария континент, са седанът G80 и джипката GV80, като и двата първоначално ще се предлагат само в Германия, Великобритания и Швейцария. Марката има за цел да продава директно на обществеността както онлайн, така и чрез така наречените Genesis Studios, първите от които ще отворят врати в Лондон, Мюнхен и Цюрих.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *