728 x 90

Новият Genesis G90: Много лукс и предиктивно въздушно окачване

След публикуването на външни изображения на изцяло новия G90 в края на ноември, Genesis се завръща с останалите части от пъзела, като показва луксозната кабина на модела. Налична ще бъде и версия с дълго междуосие, което ще предлага специално VIP отделение на задните седалки. Както бихте очаквали от удължен луксозен седан, целият интериор е покрит

След публикуването на външни изображения на изцяло новия G90 в края на ноември, Genesis се завръща с останалите части от пъзела, като показва луксозната кабина на модела. Налична ще бъде и версия с дълго междуосие, което ще предлага специално VIP отделение на задните седалки.

Както бихте очаквали от удължен луксозен седан, целият интериор е покрит с ватирана кожа. На други места истински метал и дърво са комбинирани с ковани карбонови повърхности, за да придадат на G90 фантастична атмосфера от момента, в който влезете. За същия ефект, амбиентното LED осветление е дискретно интегрирано в корите на вратите.

В зависимост от режима на шофиране, 10.2-инчовите задни сензорни екрани на развлекателната система автоматично се настройват за най-добрия ъгъл на гледане. Ако искате повече екрани, има осем-инчов таблет, разположен в централния подлакътник отзад между разделената на две задна седалка. От него контролирате всичко – от настройките на осветлението и климата до масажиращите седалки и позицията на завесите. Вътрешността е покрита с антибактериален материал Silver Zinc Zeolite, за да се намали вероятността от развитие на бактерии и микроорганизми върху изкуствената кожа.

Освен пречиствател на въздуха, обновеният G90 е първият модел на Genesis, който идва с вграден ароматизатор. В случай, че сте любопитни, той разпръсква три аромата, които имат някои доста интересни имена: The Driver’s Awakening, The Great Outdoors и My Favorite Place.

Наречени „ерго-релаксиращи“, седалките имат 10 въздушни клетки на облегалката и още две на възглавницата, осигуряващи четири вида масаж на тялото и възможност за промяна на продължителността и интензивността. Интересното е, че страничните подпори автоматично се надуват при скорости над 130 км/ч или когато сте в спортен режим за по-голяма странична опора. Те правят точно обратното, когато влизате или излизате от кабината.

За копринено плавно возене, новият G90 може да се похвали с предиктивно въздушно окачване, което ще повдигне предните колела с 10 милиметра до 100 метра преди навлизането в участък с неравности. Предните колела също са повдигнати, когато се спускате по стръмен наклон, за да се предотвратят повреди по долната част на купето.

С управление на задните колела, поддръжка за актуализации по въздуха, цифров ключ (използване на смартфон за отваряне на вратите и багажника) и система за удостоверяване чрез пръстови отпечатъци, автомобилът на Genesis е наистина пълен с технологии. Той също така разполага с head-up дисплей, шумопотискане, дистанционно паркиране и други.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт