728 x 90Представете си: удобен фотьойл от мека и здрава кожа, приятен аромат на хаванска пура, а гърлото ви се загрява от неповторимия вкус на отлежало бренди… Надали има човек, който не би искал да членува в елитен клуб! E, това е доста скъпо удоволствие, пък и дали няма да е малко скучно?

Ние Ви каним в клуб, където всеки час се появява нещо ново, научаваме интересни и полезни неща, забавляваме се. И то – без пари! Заповядайте в автомобилния клуб на България – autoclub.bg

Ако Ви кажем, че не обичаме да тестваме мощни и хубави автомобили, няма да сме честни. Но не е важно да сме най-бързи с колите, а с новините. Те се появяват пред Вас броени минути или часове, след като са се случили. Често може би  дори на живо, със снимки, видео или репортаж. Без значение откъде – в София, някъде в България или по света. Ще седнете с нас във всеки нов модел автомобил, ще го подкараме заедно. Съвместно ще направим пълна карта на полицейските камери. Ще стегнем колата за предстоящия сезон и ще изберем подходящите гуми. Ще правим много неща, заедно.

Стремим сме да сме най-бързи в новините, най-изчерпателни в информациите, най-богати във фото галериите. Но това, което ще ни отличава съществено от конкурентите, са коментарите и анализите. Разнообразни, от различни гледни точки и винаги правени от специалисти. Не е нужно да ни вярвате – просто влезте в autoclub.bg .

Къде сме?

10+ години AUTOCLUB е силна специализирана медия в темата автомобили. Уж нишов сектор, но всъщност 95% от всички хора в трудоспособна възраст се интересуват от коли.

Силни ли сме?

100 000+ са уникалните посещения на интелигентни хора в autoclub.bg всеки месец

Колко сме?

45 000+ са верните последователи на страницата autoclub.bg във Facebook.

Какво ново?

Нов модел autoclub.bg! Малко след навършването на десетата ни година, сайтът излезе с тотално обновени визия и конструкция. Изглеждаме модерно, всичко се случва много по-лесно и бързо. В тези дни скоростта на движение на информацията е не по-малко важна от нейната достоверност. Така де, няма само автомобилните производители да вадят често иновативни модели…

Към какво се стремим?

Преследваме високи цели: да сме най-бързи в новините, най-изчерпателни в информациите, най-разнообразни в коментарите, най-точни в анализите и нашите фото галерии да са най-богати. Успяваме ли? Вие ще кажете!