728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Официално: Genesis най-накрая стъпва в Европа от това лято

Повече от пет години след първоначалния си старт, Genesis най-накрая ще започне да продава автомобили в Европа, стартирайки през лятото на тази година. Премиум марката на Hyundai обяви стъпването си в Европа по време на официална пресконференция, проведена във Франкфурт. Genesis обещава прозрачна ценова политика в комбинация с висококачествени продукти и петгодишен план за грижи

Повече от пет години след първоначалния си старт, Genesis най-накрая ще започне да продава автомобили в Европа, стартирайки през лятото на тази година. Премиум марката на Hyundai обяви стъпването си в Европа по време на официална пресконференция, проведена във Франкфурт. Genesis обещава прозрачна ценова политика в комбинация с висококачествени продукти и петгодишен план за грижи без скрити такси.

Първите модели, които ще пристигнат на Стария континент, са седанът G80 и джипката GV80, като и двата първоначално ще се предлагат само в Германия, Великобритания и Швейцария. Марката има за цел да продава директно на обществеността както онлайн, така и чрез така наречените Genesis Studios, първите от които ще отворят врати в Лондон, Мюнхен и Цюрих.

„Радваме се да представим в региона толкова силна гама от световно признати продукти. Genesis вече е добре известен със своите безупречно високи стандарти в дизайна, технологиите, безопасността и надеждността “, коментира Доминик Бош, управляващ директор на фирмата, пред Motor1.com.

Прочети още:
Новият Lexus LX600 е най-луксозният всъдеход в историята на марката

G80 и GV80 ще бъдат последвани от по-малките G70 и GV70, които ще пристигнат малко след това. Genesis също така обещава „специализиран европейски продукт“, който трябва да бъде пуснат преди края на годината. Най-вероятно това ще беде комби версията на G70. Електрическият G80 също ще се продава в Европа, освен това и предстоящите два електрически автомобила на марката също ще бъдат пуснати на пазара през първата година.

Genesis казва, че е променил G80 и GV80 в своя европейски център за развойна дейност, за да отговори по-добре седанът на очакванията на европейските клиенти.

За да постигне целите си на капризния европейски пазар, Genesis ще разработи набор от „лесни за използване цифрови инструменти“ за своите клиенти, които предпочитат да пазаруват онлайн. Специална платформа ще предостави подробен онлайн конфигуратор. Не на последно място, програмата Genesis Five Year Care ще включва актуални софтуерни актуализации, безплатна пътна помощ и гаранция.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *