www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Goodyear готви еко революция

31.05.2012 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: | 1641 прочитания
A+ | A-

- Goodyear разработва гума, свръхефективна в разхода на гориво
- Развойният център на Goodyear в Люксембург финализира технология, която ще постави нови стандарти в горивната ефективност
- Новата технология ще надхвърли настоящите нива на безопасност според ключов параметър за представяне на гумите

В близко бъдеще Goodyear ще представи нова технология за гуми, която ще помогне на автомобилните производители да достигнат нови нива на горивна ефективност и намаляване на емисиите на СО2 в Европа. Новият продукт е в последна фаза на оценяване и се подготвя за евентуално бъдещо производство. Очаква се новата технология да постави стандартите в индустрията и да бъде официално призната от независима институция. Технологията е разработена в Европа от Развойния ценър на Goodyear в Люксембург. Стотици часове за проучване и разработка са инвестирани в продукта. Официалното представяне на новата технология може да се очаква през втората половина на 2012 г.
Новата технология за гуми ще бъде въведена в производство, но все още няма точна дата кога ще има наличност за масовия потребител. Тази технология е един от двата строго пазени проекта на Goodyear през последната година, с изключително ограничен достъп до информация за разработката.
„Индустрията работи усилено да подобри цялостното влияние на гумите върху околната среда през последното десетилетие. Goodyear е един от основните играчи на този фронт, разработващ нови продукти при все по-строги и тежки правила и изисквания,” сподели Юг Деспре, бренд директор за Европа, Близкия Изток и Африка в Goodyear. „Днес ние сме във финалната фаза на проект, който ще определи целите и амбициите на Goodyear по отношение на околната среда за много години напред. Нямаме търпение да споделим повече информация в близко бъдеще,” - добави той.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ