728 x 90

Audi Q7 V12 TDI на над 360,000 км се продава у нас за 39,999 лв.

  Автомобилът, за който ще ви разкажем днес, беше невероятно инженерено постижение и остава единствения серийно произвеждан V12 дизелов мотор в историята. Конкретното Audi Q7 V12 TDI, което е било значително използвано в България, изглежда впечатляващо добре след тази продължителна употреба от над 360,000 километра. Audi Q7 V12 TDI беше представен на пазара през 2008 година

  Автомобилът, за който ще ви разкажем днес, беше невероятно инженерено постижение и остава единствения серийно произвеждан V12 дизелов мотор в историята. Конкретното Audi Q7 V12 TDI, което е било значително използвано в България, изглежда впечатляващо добре след тази продължителна употреба от над 360,000 километра.

  Audi Q7 V12 TDI беше представен на пазара през 2008 година и бързо си спечели слава сред любителите на луксозните автомобили. Това величествено превозно средство е създадено със страхотно внимание към детайла и качеството на изпълнение. Сърцето на този SUV е мощният V12 дизелов двигател с турбокомпресор, който предлага внушителната мощност от 500 конски сили и е разработен за състезанията в Льо Ман. Собственикът на този конкретен Audi Q7 V12 TDI трябва да бъде поздравен за грижата и поддръжката, които е осигурявал на автомобила. Пробегът от 360,000 километра е впечатляващо постижение, което показва неговата преданост към поддръжката и качественото грижене. Личи си любовта към автомобила и в първоначалната конфигурация, която е една от най-богатите и стилни за модела. Налични са карбонови елементи навсякъде в интериора, стилно съчетани с таван от алкантара и кожен салон. Аудио системата Bang & Olufsen предлага страхотна атмосфера, особено ако се наслаждавате на някой хубав филм на мониторите за задните седалки.

  Въпреки големия пробег, Q7 V12 изглежда изключително добре. Външният му вид и интериорът се запазват в изключително състояние, което е доказателство за високото качество на материалите и издръжливостта на автомобила. Чувството за простор и разкош, което предлага Q7, не е избледняло с годините и километрите. Този модел предлага не само външна елегантност, но и безкомпромисна производителност на пътя. Мощността на двигателя му осигурява впечатляващи ускорения и динамика. С това превозно средство можете да се насладите на гладко и комфортно пътуване, както и на отлично справяне във всякакви условия на пътя. Разходът според свобственика трябва да е 14/100 л/км, което е похвално постижение за толкова голям и мощен автомобил.

  Този успех на конкретното Q7 V12 TDI се дължи на комбинацията от качество на изпълнение и грижа за автомобила от страна на собственика. С правилна поддръжка и редовни сервизни проверки, автомобилът може да продължи да доставя радост и на новия си собственик и след значително набъбване на пробега. Така че, ако сте един от онези, които търсят автомобил с високо качество, производителност и издръжливост, това Audi Q7 V12 TDI може да бъде вашият идеален избор.

  Вижте оригиналната обява за 39,999 лв без ДДС тук! Точният пробег е 363,770 километра, като предполагаме в бъдеще той ще продължава да нараства все така стремглаво.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт