www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

ENEOS - свежа алтернатива за българския пазар

23.03.2012 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: | 3091 прочитания
A+ | A-

- Японският посланик Негово Превъзходителство Макото Ито уважи церомонията по представянето от JX Nippon Oil & Energy Europe и Омникар на маслото номер 1 в Япония
- Масло ENEOS стъпва на 16-ия си европейски пазар - българския, в годината, в която започва и сътрудничеството си с Yamaha Moto GP Team (Хорхе Лоренсо и Бен Спайс)

JX Nippon Oil & Energy Europe - европейският клон на най-голямата японска компания за смазочни продукти официално представя на българския пазар МОТОРНИТЕ МАСЛА ENEOS - световна класа в своя бранш. Компанията обявява фирма ОМНИКАР БГ за официален дистрибутор на продуктите за България. JX Nippon Oil & Energy Europe планира да предлага цялата гама от висококачествените лубриканти ENEOS - с приложение за леки и тежкотоварни автомобили, автобуси, мотоциклети, строителни машини и други.
Г-н Томоюки Нишифуджи, изпълнителен директор на JX Nippon Oil & Energy Europe даде официална информация, че компанията непрекъснато развива създаването на лубриканти по най-съвременните технологии и се радва от десетилетия на близки, взаимоизгодни и изключително успешни взаимоотношения с японските автомобилни производители. Използването на смазочните продукти ENEOS осигуряват допълнителни предимства както в повишаване на качеството, така и в намаляване на разходите при експлоатацията на двигателите. Важно е да се спомене, че Япония е един от най-големите автомобилнии пазари в световен мащаб ,и че JX Nippon Oil & Energy има повече от стабилни позиции както и в самата държава, така и в целия свят.
Успешното партньорство на JX Nippon Oil & Energy с автомобилни производители като Toyota, Honda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Daimler и GM е най-доброто доказателство за високо качество и технологичност на маслата. Марката ENEOS предлага пълната гама продукти, които отговарят напълно на високите изисквания както за мощност, ефективност и сигурност, така и за икономия на гориво. JX Nippon Oil & Energy е първокласна компания, произвеждаща висококачествени смазочни продукти и е с отлична репутациякато производител както на ОЕМ масла, така и на масла с високо качество използвани в мото спорта. JX Nippon Oil & Energy е официален партньор на екипа на LEXUS Le Mans и беше дългогодишен партньор на екипа на Hondа F1 със специалните си продукти, разработени за двигатели и скоростни кутии на състезателни автомобили.
JX Nippon Oil & Energy гледа на България като на пазар с висок потенциал и затова ще положи всички усилия да създаде гъвкави и изгодни пазарни условия, както за своите търговци на едро, така и за крайните клиенти. Съвсем скоро всички смазочни продукти ENEOS ще бъдат на разположение на българския потребител в малки и големи разфасовки, като продуктите ще са одобрени и от Европейските и Американските производители на автомобили.

Основен предмет на дейност - Омникар БГ ЕООД е представител, вносител и дистрибутор на моторни и индустриални масла с търговските марки Mobil и Eneos.
Търговска мрежа - Омникар БГ има четири офиса със складови площи в страната - София, Пловдив, Варна и Бургас.
Персонал - Към настоящия момент служителите на Омникар БГ наброяват около 60, в това число управител, продуктови мениджъри „Автомобилни масла“ и „Индустриални продукти“, мениджър Ключови клиенти, мениджър Логистика, териториални мениджъри, търговски представители, доставчици, администрация и обслужващ персонал.
Сертификати - Омникар БГ е сертифицирана за интегрирана система за управление на качеството ISO 9001:2008.
Кратка история на компанията - Групата Омникар има над 15-годишен опит в дистрибуцията на резервни части и сервизна дейност. През 1995 г. започва дейността си с магазин за продажба на консумативи, резервни части и масла за западни автомобили. В следващите няколко години става официален вносител на марките Monroe, Valvoline, Walker, Champion, Fiaam, Michelin. Разработва пазара на цяла югоизточна България и района на град Варна. Започва внос на филтри Fram, спирачни системи  A.B.S. – Холандия и дистрибуция на продукти от марките Sachs, Mahle, Beru и др. През 2000 г. започва внос и дистрибуция на смазочни продукти Mobil. През 2004 г. започва внос и дистрибуция на смазочни продукти Esso. Същата година е регистрирана нова компания с името ОМНИКАР БГ. Подписва се официален договор с ExxonMobil, съгласно който фирмата се определя като стратегически партньор за страната с предмет на дейност внос и дистрибуция на смазочни продукти с марките Mobil и Esso. На 01.01.2010 г. компанията става единственият дистрибутор на Exxonmobil за България. На 28.10.2011 г. Омникар БГ ЕООД става официален партньор на JX Nippon Oil & Energy Europe и дистрибутор на маслата ENEOS за България.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ