www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Peugeot ще произвежда пикапа Landtrek

21.02.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Jordan Lukanov | 1268 прочитания
A+ | A-

Peugeot ще произвежда пикапа Landtrek

Френският автомобилен производител Пежо представи новия пикап Peugeot Landtrek, който може да бъде конкуренция на Ford Ranger, Toyota Hilux и Volkswagen Amarok. Това беше съобщено от компанията в съобщение за медиите.

Автомобилът е създаден с участието на инженерите на китайския концерн Changan. Очаква се продажбите на новия пикап да започнат през 2021 г. първо на пазарите в Латинска Америка и Южна Африка. Машината има два варианта на изпълнение.

Дължината на двувратата версия е равна на 5390 мм, а на четиривратата - 5330 мм. Пътният просвет съответно е равен на 214 и 235 мм. Максималната товароподемност на пикапа съставлява 1,2 тона.

В гамата на двигателите на Landtrek има два агрегата. Единият от тях е дизелов мотор с мощност 150 "коня" с обем 1,9 л и пиков въртящ момент 350 Нм, а вторият - бензинов с обем 2,4 л, 320 Нм въртящ момент и мощ 210 конски сили.


Peugeot ще произвежда пикапа LandtrekPeugeot ще произвежда пикапа LandtrekPeugeot ще произвежда пикапа LandtrekPeugeot ще произвежда пикапа Landtrek

Тагове: PeugeotпроизвеждапикапLandtrek

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ