www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Проект на Renault и Le Coq Sportif: От дизайн на автомобили до дизайн на кецове

31.01.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » Мода, красота | Автор: Jordan Lukanov | 1388 прочитания
A+ | A-

Проект на Renault и Le Coq Sportif: От дизайн на автомобили до дизайн на кецове

Лоранс ван ден Акер, главен дизайнер на Groupe Renault, е известен с концептуалните си автомобили, илюстриращи силна дизайнерска стратегия. Известен е с това, че е вдъхнал вятър на съблазън в гамата на Renault.

Популярен е в социалните мрежи със своите кецове. И с добра причина, всеки нов концептуален или сериен автомобил се представя със ...съответстващият му чифт кецове. Толкова успешно, че кецовете са се превърнали в негова запазена марка, израз на неговата идентичност.

По време на Автомобилен салон Париж 2010 Renault представя DeZir - забележителен електрически спортен модел, първият концептуален автомобил от новия главен дизайнер на Groupe Renault Лоранс Ван ден Акер. DeZir вдъхновява дизайна на Clio IV. Топлият и чувствен дизайн на тази нова визуална идентичност скоро е приложен в цялата гама на Renault.

Застанал до концептуалния си модел, Лоранс е здраво стъпил на земята в кецовете си Adidas в черно, червено и бяло, персонализиран модел, вдъхновен от цветовете на автомобила. Кореспонденцията установява връзка между човека и неговото произведение.

От този момент нататък всеки концептуален и сериен автомобил е придружен от чифт кецове. Очаквана от феновете препратка и допълнителна нотка креативност, която се превръща в традиция на главния дизайнер на Groupe Renault.

От първия си чифт кецове Adidas до последния на Le Coq Sportif, създаден специално за представянето на новото Renault CAPTUR, около 20 модела са обиколили света и са преминали по пътеките на автомобилни салони, придружаващи R-Space, Frendzy, Twin’run, Initiale Paris, TreZor и EZ-ULTIMO, както и Twingo, Clio, Megane, Scenic, Kadjar, Talisman и Espace. И всеки от тях има собствена история.


Проект на Renault и Le Coq Sportif: От дизайн на автомобили до дизайн на кецовеПроект на Renault и Le Coq Sportif: От дизайн на автомобили до дизайн на кецовеПроект на Renault и Le Coq Sportif: От дизайн на автомобили до дизайн на кецовеПроект на Renault и Le Coq Sportif: От дизайн на автомобили до дизайн на кецове

Тагове: ПроектRenaultLe CoqSportifдизайнавтомобилкецовемода

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ