www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Свитата на „Босият император” ще гостува на 24-ия София Филм Фест

01.01.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 895 прочитания
A+ | A-

Свитата на „Босият император” ще гостува на 24-ия София Филм Фест

Първата среща с краля на Белгия беше в програмата на Венецианския филмов фестивал през 2016 година. Три години по-късно свитата на Николас III представи новите премеждия, през които преминават героите на Джесика Удуърт и Петер Бросенс, на фестивала в Торонто – един от петте най-авторитетни филмови форуми в света.

„Босият император“ вече пропътува половината земно кълбо след Канада през Варшава, Гент, Севиля, Загреб, Талин, Торино, Кайро, предстоят Палм Спрингс и Ротердам, а през месец март ще очакваме специални гости и на 24-ия София Филм Фест.

„Босият император“ е драматична комедия, която разказва за премеждията на краля на Белгия (Петер ван ден Бегин) в санаториум на острова на Тито в Хърватска. Заедно със своя антураж (Люси Дебе, Бруно Жорис, Титус де Воогт) и една нова приятелка – очарователната Лейди Лиз (Джералдин Чаплин) те попадат под опеката на авторитарния директор на санаториума, доктор Ото Крол (Удо Киер).

В един момент се появява и делегация от Виена, водена от д-р Илзе фон Щрохайм (Джералдин Чаплин), начело на националистическата „Нова Европа“. Кой ще бъде първият император на Нова Европа? Това ще узнаем през март...


Свитата на „Босият император” ще гостува на 24-ия София Филм ФестСвитата на „Босият император” ще гостува на 24-ия София Филм ФестСвитата на „Босият император” ще гостува на 24-ия София Филм ФестСвитата на „Босият император” ще гостува на 24-ия София Филм Фест

Тагове: СвитаБосиятимператоргост24-ияСофия Филм Фест

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ