www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новият "Доктор Дулитъл" с лично обръщение към БГ зрителите (видео)

12.12.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 1130 прочитания
A+ | A-

Новият "Доктор Дулитъл" с лично обръщение към БГ зрителите (видео)

Следващият месец ще станем свидетели на поредното иконично превъплъщение на един от най-успешните и ярки холивудски актьори. Робърт Дауни Джуниър (Отмъстителите: Краят, Шерлок Холмс) ще влезе в кожата на един от най-колоритните класически образи Доктор Дулитъл.

По повод наближаващата премиера на филма, която у нас ще се случи през януари, Робърт Дауни Джуниър отправя лично обръщение към българските зрители и ни приветства да станем част от това знаменито приключение. Холивудската звезда съвсем точно отбелязва, че българският национален символ е лъвът, какъвто е и един от всички говорещи приятели на Дулитъл.

Папагал, горила, жираф, полярна мечка, гъска и още много, и различни представители на животинския свят се хвърлят смело в едно опасно пътуване, което за всички ще бъде съдбовно. Вижте специалното видео на Робърт Дауни Джуниър, което още повече вдъхновява и дава заявка за филма не само като грандиозна продукция, а и като едно много сантиметално преживяване за самия Доктор Дулитъл.
 
А през януари кината се превръщат в сцена за най-вълнуващата история, която ще топли сърцата ни през студените зимни дни. "Доктор Дулитъл" – от 17 януари в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.Тагове: НовиятДоктор ДулитълобръщениеБГзрителивидеокино

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ