www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ford може да възроди Capri

11.11.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4060 прочитания
A+ | A-

През тази година Ford обяви плановете си да възроди две от известните си имена от близкото минало. В Европа вече видяхме новата джипка Puma, а в САЩ очакват с нетърпение завръщането на Bronco.

По всичко личи, че стратегията с имена от историята върши работа и от компанията вече обмислят следващите си ходове. Според репортаж на Autocar, съществува възможност да видим нов Ford Capri.

За подобна идея говори дори ръководителят на дизайнерския отдел във фирмата, Амко Леенартс. Пред британското издание той коментира, че всички от неговия екип си мислят за ново Capri, но предстои да се обсъди дали подобен модел може да изкарва пари и да се продава добре.

Припомняме, че Capri бе наричан "Mustang-ът за Европа" в близкото минало, тъй като тогава спортната кола от Америка не беше достъпна на нашия континент. Ситуацията е различна сега и Ford реализира доста успешно купето в Европа.

Най-ранните слухове сочат, че нов Capri може да се появи именно под Mustang в гамата. В момента Ford разполага с още няколко спортни коли - Focus ST и Fiesta ST, а се очаква и нов Focus RS. Тагове: pumaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ