www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Aston Martin с първи в историята си мотоциклет

06.11.2019 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2749 прочитания
A+ | A-

Aston Martin с първи в историята си мотоциклет

Aston Martin представи супербайка AMB 001, който стана първият мотоциклет в историята на британската марка. Премиерата на мотора се състоя в рамките на международния салон в Милано EICMA 2019.

Aston Martin AMB 001, предназначен изключително за каране по писта, е получил облекчена конструкция от карбон, титан и алуминий, благодарение на което неговото тегло е само 180 килограма. Седалката на мотоциклета е от кожа с ръчни шевове.

В супербайка са използвани състезателни спирачни механизми, както специална предна вилка с оделни лостчета за амортисьорите и управлението, което позволява да запази стабилност по време на рязко забавяне на скоростта.

Aston Martin AMB 001 е окомплектован с VG-образен двигател с работен обем 997 кубически сантиметра, който произвежда 180 конски сили. Ще бъдат произведени само 100 такива мотоциклета, монтажът на които ще бъде организиран в предприятието Brough Superior в Тулуза, Франция. Стойността на байка ще бъде €108 000.


Aston Martin с първи в историята си мотоциклетAston Martin с първи в историята си мотоциклетAston Martin с първи в историята си мотоциклетAston Martin с първи в историята си мотоциклет

Тагове: Aston MartinпървимотоциклетEICMA 2019Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ