www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW 2-Series Gran Coupe подгони Mercedes CLA

17.10.2019 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 12906 прочитания
A+ | A-

Първият в историята модел 2-Series Gran Coupe на BMW е с предно предаване и се базира на актуалното поколение 1-Series. Maшината дебютира като директен конкурент на популярния Mercedes-Benz CLA.

Формата на каросерията е стилен седан. За радост на голяма част от феновете на марката, бъбрековидните решетки отпред нямат огромен размер, както при част от новите представители на BMW.

При старта на продажбите се предвиждат един дизелов и два бензинови двигателя. Това са трицилиндров бензин със 140 к.с., четирицилиндров дизел със 190 к.с. и най-мощния четирицилиндров двигател на BMW Group с 306 к.с. Всички агрегати отговарят на изискванията на строгата норма за вредни емисии Euro 6d-TEMP.

В седана ще се монтират познатите от по-горните модели на BMW иновативни асистиращи системи. В Европа серийно е предупреждението при напускане на лентата с активно връщане в лентата и предупреждение за опасност от удар и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, Асистент за шофиране с предупреждение за смяна на лентата, опасност от удар отзад и предупреждение за напречен трафик, както и иновативният асистент за движение на заден ход.Тагове: 2-seriesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ