www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Видео: Краш тест на Tesla в секретна лаборатория

16.10.2019 | Авто новини: Катастрофи » Безопасност | Автор: Jordan Lukanov | 3774 прочитания
A+ | A-

Видео: Краш тест на Tesla в секретна лаборатория

Компания Tesla Motors публикува видео с разказ за собствената си система на краш тестове за елмобили. Запис с изпитанията, които се провеждат в секретната лаборатория "Crash Lab", се появяват в интернет за пръв път.

Отделението "Crash Lab" е разположено в основното предприятие на американския производител на елмобили във Фриймонт, щат Калифорния. В него група инженери провеждат серия от сложни изпитания преди да предадат колата за краш тестове на независими организации.

Колите Tesla се смятат за едни от най-безопасните в света. Например, елмобилът Model 3 получи висока оценка във всички категории в краш тестовете на Националната администрация по безопасност на пътното движение в САЩ (NHTSA).

Там отбелязаха най-малкия риск за получаване на травми от пътниците по време на ПТП.  Освен това, този модел беше удостоен с пет звезди от пет възможни от европейската организация Euro NCAP, специалистите на която отбелязаха, че компактният елмобил е "поставил нови стандарти в технологиите по безопасност".Тагове: ВидеокраштестTeslaсекретналаборатория

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ