www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Франкфурт 2019: Новото поколение i10 в спортна N-Line серия от Hyundai

10.09.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1354 прочитания
A+ | A-

Франкфурт 2019: Новото поколение i10 в спортна N-Line серия от Hyundai

След представянето на новото поколение i10 Хюндай обяви за допълнително разширяване на своята N-Line серия с i10 N-Line, което дебютира на Автосалон Франкфурт 2019. Новият модел съчетава динамичния дизайн, свързаността и безкомпромисната безопасност на новата генерация i10 със спортния характер на N-Line.

Новият Hyundai i10 N-Line ще започне продажби в Европа през лятото на 2020 година. Благодарение на успеха на N-Line серията, представена през 2018 г. в Hyundai i30 и i30 Fastback, а след това и Tucson по-рано тази година, новият Hyundai i10 става четвъртият модел на Хюндай, който преминава през премяната N-Line. Най-новият представител разполага с нов T-GDI двигател за динамично представяне, който да гарнира спортния екстериор на модела.

„Вземайки вдъхновение от нашето поделение Hyundai N, i10 N-Line се отличава с още по-динамичен вид“, казва Андреас-Кристоф Хофман, Маркетинг Вицепрезидент в Hyundai Motor Europe:„През изминалата година, N-Line се превърна във важен компонент от нашата моделна стратегия и ние се радваме да представим N-Line логото и на нашите клиенти на i10”.


Франкфурт 2019: Новото поколение i10 в спортна N-Line серия от Hyundai

Тагове: Франкфурт 2019поколениеi10N-LineсерияHyundai

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "