www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Франкфурт 2019: Пистов e-tron, RS 7 Sportback и концепт AI:TRAIL от Audi

07.09.2019 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 2592 прочитания
A+ | A-

Франкфурт 2019: Пистов e-tron, RS 7 Sportback и концепт AI:TRAIL от Audi

Ауди ще представи следващата седмица на Автосалон Франкфурт 2019 новия RS 7 Sportback, концептуалния автомобил Audi AI:TRAIL и състезателен e-tron. Независимо от продължаващата експанзия от елмобили, производелят от Инголщат отделя особено внимание на модела с традиционен тип двигател - Audi RS 7 Sportback.

От трите дебютанта на изложението именно този автомобили има съвсем реални перспективи. Новият RS 7, както и другите модели от R-серията, ще получи агресивна аеродинамична обвивка. Очаква се колата да бъде най-мощното ауди в историята на компанията с над 600 конски сили. Моделът ще бъде достъпен и в хибридна версия.

Концептуалният автомобил Audi AI:TRAIL пък ще демонстрира виждането на компанията за бъдещето на електрическите джипки. Посетителите на автошоуто във Франкфурт ще може да видят и премиерата на Audi e-tron FE06. Съвсем скоро този електрически състезател ще стане участник във Формула Е - в гонката на 22 и 23 ноември в Саудитска Арабия. На щанда на Ауди в Германия ще бъдат представени серийни коли, като A4, Q7, Q3 Sportback и RS 6 Avant.


Франкфурт 2019: Пистов e-tron, RS 7 Sportback и концепт AI:TRAIL от Audi

Тагове: Франкфурт 2019пистаe-tronRS 7SportbackконцептAI:TRAILAudi

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ