www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Емблематичният Арт комплекс Анел с престижна номинация за лидерство в туризма

01.08.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: Jordan Lukanov | 1283 прочитания
A+ | A-

Емблематичният Арт комплекс Анел с престижна номинация за лидерство в туризма

Един от отличниците в световната мрежа за резервации Букинг с рекордни оценки от 9.4 - Арт комплекс Анел в Созопол, е сред лидерите в туризма на Черноморието, съобщават организаторите на Черноморските Оскари - ВИП Комюникейшън. Уникалният и за света хотелски музей е сред финалистите в петото издание на конкурса. Той ще бъде и домакин на церемонията, която ще се проведе на 30 август в Созопол.

Комплексът е разположен южно от Созопол, полуостров „Буджака“ (местност Колокита) – природен феномен с множество фиорди, най-красивата и живописна част от българското Черноморие. Намира се на място, целунато от Бога - на скалистия, величествен нос „Христос“.

При изграждането на комплекса е постигната неповторима симбиоза между архитектура и природа. Той разполага със забележителна ботаническа градина и с уникална за нашата страна скулптурна експозиция с произведения на най-бележитите български творци в областта на пластичното изобразително изкуство.

Стаите и общите помещения са своеобразни галерии със стотици картини – графика и живопис. АНЕЛ е единственият хотелски комплекс в света – музей на изящните изкуства, в който образите и формите на духовната ни култура се съчетават артистично и поетично с дизайн, удобство и лукс.

Комплексът работи целогодишно и се ползва с доверието и симпатиите на многобройните си гости (eдна от най-високите за страната оценки в Booking.com – 9,4). Автор на цялостния проект и собственик на Арт комплекс АНЕЛ е известният поет и колекционер Ангел Симеонов.


Емблематичният Арт комплекс Анел с престижна номинация за лидерство в туризмаЕмблематичният Арт комплекс Анел с престижна номинация за лидерство в туризмаЕмблематичният Арт комплекс Анел с престижна номинация за лидерство в туризмаЕмблематичният Арт комплекс Анел с престижна номинация за лидерство в туризма

Тагове: АрткомплексАнелпрестижнаноминациялидерствотуризъм

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "