www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Ченге под наем" с премиерна дата 12 юли (трейлър)

08.07.2019 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1950 прочитания
A+ | A-

"Ченге под наем" с премиерна дата 12 юли (трейлър)

Стю (Кумейл Нанджиани) е кротък служител в спортен магазин, който кара в Юбер, за да изкара достатъчно пари, за да инвестира в бизнеса на момичето на мечтите си. Той е готов да направи всичко, за да запази петзвездния си рейтинг.
 
Вик Манинг (Дейв Батиста – „Пазители на Галактиката“, „Отмъстителите: Краят“, „Блейд Рънър: 2049“) е кораво ченге. Алергичен към дългите разговори и технологиите, Вик лесно се пали и бързо дърпа спусъка – идеалната комбинация за едно ченге!

Един ден, напускайки лекарския кабинет след операция за корекция на зрението, Вик получава гореща следа за местонахождението на опасен наркопласьор, отговорен за смъртта на партньорката му.

Със замъглено от операцията зрение, Вик е принуден да повика Юбер и познайте кой се отзовава? Ще може ли тази странна двойка да преодолее разногласията си и да залови един брутален престъпник? Смехът, абсурдните ситуации и експлозиите са повече от гарантирани.

Премиерна дата в България: 12 юли 2019 г.
Производител: 20th Century FOX
Оригинално заглавие: Stuber
Времетраене: 93 мин."Ченге под наем" с премиерна дата 12 юли (трейлър)

"Ченге под наем" с премиерна дата 12 юли (трейлър)"Ченге под наем" с премиерна дата 12 юли (трейлър)"Ченге под наем" с премиерна дата 12 юли (трейлър)

Тагове: Ченге под наемпремиернадата12 юлитрейлърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ