www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Skoda с кросоувър за велосипедисти

10.06.2019 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 1868 прочитания
A+ | A-

Skoda с кросоувър за велосипедисти

Шкода представи кросоувъра Karoq Velo, разработен от британското подразделение на чешката марка. В процеса на създване на концепта специалистите са направили проучване между 1500 велосипедисти.

Анкетата е показала, че идеалният автомобил за колоездачите трябва да разполага с инсталация за миене и почистване както на самия велосипед, така и на дрехите на водача.

В допълнение, кросоувърът е оборудван със специални крепежни елементи, благодарение на които две колела могат да бъдат транспортирани на покрива, а друг - в багажника. Плюс това, списъкът на оборудването включва пълен набор от всички необходими инструменти за ремонтиране на повредите.

Освен това, Skoda Karoq Velo е получил безжична точка за Wi-Fi достъп, както и специален дрон, с чиято помощ може да се снима пътешествието от въздуха. Липсва само информация за силовата установка на практичната за колоездачите шкода.


Skoda с кросоувър за велосипедистиSkoda с кросоувър за велосипедистиSkoda с кросоувър за велосипедистиSkoda с кросоувър за велосипедисти

Тагове: SkodaкросоувървелосипедШкодаKaroqVelo

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ