www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Бонус от 600 литра за супер влекача Volvo FH16 XXL

20.05.2019 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 3367 прочитания
A+ | A-

Бонус от 600 литра за супер влекача Volvo FH16 XXL

Става дума не за увеличаване на горивото на тира, а за увеличаване на спалното място в кабината на Globetrotter FH16, представена от Volvo Trucks. Сега на пространството за екипажа в камиона може да завидят пътниците и на луксозните лимузини.

Влекачи с кабина Globetrotter XXL нямаше в продажба около 5 години и сега те се завръщат в ново по-просторно и комфортно изпълнение, предназначено за камиони Волво от сериите FH и FH16.

Откъде се получава бонус пространството. Първо, отделението за отдих и сън вече е с бонус 25 см. Второ, това е използвано за увеличаване размера на матрака - 13 см в дължина и 25 см в широчина. Или по друг начин казано, леглото вече с размер king size, ако се използва хотелската терминология.

Освен по-голямото пространство и повечето "въздух" в кабината, увеличение има и в допълнителното пространство за съхранение на различни неща под матрака. Теглото на версията Globetrotter XXL е увеличено само със 145 килограма.


Бонус от 600 литра за супер влекача Volvo FH16 XXLБонус от 600 литра за супер влекача Volvo FH16 XXLБонус от 600 литра за супер влекача Volvo FH16 XXLБонус от 600 литра за супер влекача Volvo FH16 XXL

Тагове: БонуслитрасупервлекачкамионVolvoFH16XXL

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ