www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Джи Пи Ес Системи България финалист в Balkan Business Awards 2019

20.02.2019 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 1649 прочитания
A+ | A-

Джи Пи Ес Системи България финалист в Balkan Business Awards 2019

От особено значение за развитието на бизнеса и оптимизацията на икономиката са иновациите, отчита журито на петото издание на престижните награди Balkan Business Awards 2019. Златните статуетки ще бъдат връчени на 5 март в балната зала на хотел Маринела, София.

Сред финалистите за Бизнес Оскарите е лидерът в GPS контрола, проследяването и управлението на различни по големина автопаркове, - Джи Пи Ес Системи България , съобщават организаторите от VIP Communication PR. Това дава възможности за оптимизиране на разходите за всички превозни средства.

Джи Пи Ес Системи България предлага лесни решения за управление на бизнеса чрез GPS контрол и проследяване в реално време за фирмени автопаркове от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини. Подпомага намаляване на разходите, оптимизира логистичните операции и повишава ефективността на частния бизнес.

Продуктите на фирмата са сертифицирани по Европейски директиви и притежават различни сертификати, както и внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2015. Джи Пи Ес Системи България е високотехнологична фирма, отговаряща на изискванията на своите клиенти. Фирмата е един от основните производители в България на охранителни системи, дайлери и модули за охрана, като използва най-новите технологии в бранша.

Джи Пи Ес Системи България създаде високо технологична алармена система от ново поколение. С множество възможности и технологични решения за охрана на домове, офиси, производствени, търговски и складови бази, както и други обекти.

SMART GUARD е революционна по рода си алармена система, която излиза от традиционните възможности за охрана, като обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни ел. уреди през мобилни устройства. Предлага надеждна охрана и умен дом в иновативна технология за контрол и сигурност, с възможност за управление през различни мобилни устройства.

Smart Guard е интегрирана с облачна система - CLOUD SMART GUARD, която дава абсолютна сигурност и е на високо технологично ниво. Позволява мониторинг, контрол, управление и известяване на събития от цялата алармена система в реално време от потребителя. Като допълнителна функционалност Smart Guard има интегрирана, вградена поддръжка за комуникация с мониторинг център и облачна система.


Джи Пи Ес Системи България финалист в Balkan Business Awards 2019Джи Пи Ес Системи България финалист в Balkan Business Awards 2019

Тагове: Джи Пи Ес България финалист Balkan Business Awards

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "