www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Triumph Rocket вече като лимитирана TFC модификация

10.02.2019 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2915 прочитания
A+ | A-

Triumph Rocket вече като лимитирана TFC модификация

Triumph - британски производител на мотоциклети, обяви завръщането на един от легендарните си модели, разработен от подразделението TFC (Triumph Factory Custom). Това е уникалният Rocket, в който тупти мотор с най-голям работен обем серийно производство.

Стандартите, които следват концептуалните модели, разработени от TFC, са съсредоточени над увеличаване на мощността, представяне на предстоящата дизайнерска линия и развитие на последните технологии за внедряване в серийните мотоциклети. Официалната премиера на новия Triumph Concept Rocket TFC ще се състои в началото на месец май, като моделът ще бъде произведен в лимитирана серия от 750 броя. Тогава ще бъдат обявени и пълните технически характеристики на мотоциклета.

Предишната генерация Rocket III бе представена през 2014 год. като наследник на Triumph Trident от 60-е години на миналия век. Както преди 15 години при първото му представяне, така и днес редовият трицилиндров двигател с 2.3 литра работен обем с по четири клапана и две свещи на цилиндър отново бе най-големият в серийно производство и мощност от 148 кс. Също както размерът на двигателя, така и бруталният му въртящ момент от 221 Нм още при 2750 оборота, предаван с карданен вал, бе нечуван за мотоциклет.


Triumph Rocket вече като лимитирана TFC модификацияTriumph Rocket вече като лимитирана TFC модификацияTriumph Rocket вече като лимитирана TFC модификацияTriumph Rocket вече като лимитирана TFC модификация

Тагове: Triumph Rocket лимитирана TFC модификация

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ