www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

От ноември ZARA и ИКЕА в обновения PLOVDIV PLAZA под тепетата

20.09.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Мода, красота | Автор: Jordan Lukanov | 2550 прочитания
A+ | A-

От ноември ZARA и ИКЕА в обновения PLOVDIV PLAZA под тепетата

Модният бренд ZARA стъпва в града на тепетата с магазин с площ от над 3700 кв. м. в обновения търговски център PLOVDIV PLAZA, който ще бъде най-големият и иновативен мол в региона. ZARA e част от Inditex – най-голямата модна дистрибуторска група в света, включваща още изключителните марки Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho и други, които също ще бъдат представени в търговския център.

PLOVDIV PLAZA ще отвори врати през месец ноември 2018 г. с търговска площ от 35 000 кв. метра. В трите нива на търговския център ще има изключително разнообразие магазини на водещи световни и български вериги. Пловдивчани вече ще могат да пазаруват и получават своето обзавеждане и декорация за дома от световноизвестния бранд ИКЕА бързо и лесно в ИКЕА Центъра за поръчки, който ще отвори врати в мол PLOVDIV PLAZA.

Това е третият Център за поръчки на ИКЕА и е разположен на 2200 кв. метра площ. В обзаведените мострени стаи, които ще се намират на първия етаж в най-големия и модерен пловдивски мол, ще може да се видят аранжирани комбинации на част от продуктите на шведската верига.

Посетителите ще може да вземат каталог ИКЕА, да направят консултации относно своята покупка и да направят поръчка от целия продуктов асортимент, наличен в магазин ИКЕА в София, след което ще получават покупките си в Центъра за поръчки, без допълнително оскъпяване за доставка. Освен това в новия търговски обект на ИКЕА ще се предлагат допълнителни услуги като дизайн на кухня, монтаж и потребителско финансиране.

Добре познатата на клиентите верига за търговия с дрехи, обувки и аксесоари H&M също ще присъства в обновения мол. Освен разнообразните модни магазини, в сградата на PLOVDIV PLAZA ще бъде разположен и модерен офисен център. Той е с 12 000 кв. метра разгъната застроена площ, самостоятелен вход с лоби и връзка с мола.

За удобство на посетителите на търговския център и работещите в офисите са предвидени 3 надземни паркоетажа с 1200 места. В допълнение към тях ще бъдат 50 външни паркоместа и 50 в подземен паркинг.

„PLOVDIV PLAZA e предизвикателство да покажеш новаторство, креативност, модерен подход към търговията и забавленията на една взискателна и интелигентна аудитория, каквито са нашите бъдещи клиенти в Пловдив. Надявам се, че ще оправдаем техните очаквания за един нов маркер на социалния живот в Пловдив, какъвто се надяваме да бъде нашият търговски център – уникално място за пазаруване, забавление и общуване на хора с различни интереси. Щастливи сме, че иновативният ни проект и редизайн на мола, привлякоха водещ ритейлър като Inditex с дебют за пловдивския пазар, както и редица световни и български марки. Очаквайте още вълнуващи новини около проекта в следващите седмици. Защото Пловдив заслужава най-доброто!“, коментира Къртис Кауърд, управляващ съдружник във фонда за управление на активи Arceland Group, собственик на търговския център.

С отварянето на мола ще заработи и най-големият LED екран в България. Екранът, който ще се издига в атриума, ще бъде изграден по най-новите HD технологии и с впечатляващите височина 16,3 м и площ от 175 кв. метра! Той ще излъчва непрекъснато и напълно безплатно специално разработени 3D клипове. За любителите на екстремните изживявания на Първо ниво в Западния атриум ще има зона със стена за катерене и батути.

Разнообразни и любими на всички заведения за хранене, както и голям детски център ще са на разположение на второ ниво. Приятната атмосфера в зоните за хранене ще се допълва от големи тераси от източната, южната и западната страна на сградата.


От ноември ZARA и ИКЕА в обновения PLOVDIV PLAZA под тепетатаОт ноември ZARA и ИКЕА в обновения PLOVDIV PLAZA под тепетата

Тагове: ZARA ИКЕА мол Пловдив под тепетата

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ