www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Идва фейслифт за Renault Kadjar

15.06.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 3447 прочитания
A+ | A-

Малко над 3 години след лансирането на Renault Kadjar успешният кросоувър на френската марка е все по-близо до фейслифт в средата на жизнения си цикъл. С оглед на силното представяне на Kadjar на пазарите, на които присъства средния по големина кросоувър на Renault, то промените ще са по-скоро козметични.

Би трябвало да очакваме малко по-различна радиаторна решетка, може би предна броня с по-различни форми, малко по-високо разположени фарове за мъгла и т.н. С други думи, Kadjar ще запази излъчването си, основните си форми и всички, което клиентите харесват, но все пак можем да видим и освежени форми на фаровете и стоповете на модела.

Ще е интересно да видим дали в моторната гама на Kadjar ще се появи новият 1,3-литров бензинов турбо двигател, разработен съвместно от Renault-Nissan и Daimler. Този двигател вече се предлага при Scenic и Grand Scenic, както и при новата А-класа на Mercedes. Моторът може да се конфигурира в различни варианти на мощност – от 115 до 160 конски сили, а максималният му въртящ момент варира от 220 до 260 Nm.

Естествено, повече от логично е да очакваме, че премиерата на фейслифта на Kadjar ще се състои на салона в Париж през есента, моделът ще излезе на пазара в края на тази или в началото на следващата година.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ