www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

CES 2018: Toyota с нов автономен концепт (видео)

09.01.2018 | Авто новини: Авто Продукти » Технологии | Автор: Jordan Lukanov | 2685 прочитания
A+ | A-

На изложението за потребителска електроника CES 2018 в Лас Вегас Toyota представя концепта e-Palette, който демонстрира визията на компанията за бъдещето на услугите за автономна мобилност. Като партньори на проекта влизат и редица известни фирми от различни сфери: Amazon, DiDi, Mazda, Pizza Hut и Uber.

Toyota e-Palette Concept изглежда като обикновена кутия на колела, която японците възнамеряват да предлагат с дължина в няколко варианта - от 4 до 7 метра. Дизайнът на транспортното средство не предизвиква особен интерес, но пък машината притежава голямо ниво на функционалност с максимално вътрешно пространство.

Тойота възнамерява да построи с партньорите си цяла бизнес екосистема около e-Palette, като транспортното средство ще бъде основен градивен елемент. Компаниите ще могат да създават хардуер и софтуер, съобразен с индвидуалните си нужди, като дори няма да има необходимост да използват технологии за управление извън системата на Toyota. Тестването на колата подобна на кутия ще започне не по-рано от 2020 година.Тагове: CES Toyota автономен концепт видеоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ