www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Булвария навърши 20 години

01.06.2011 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: | 2010 прочитания
A+ | A-

През 2011 година Булвария празнува 20 години от своето създаване. Компанията ще отбележи своята годишнина с нови предложения, услуги и награди:

- Булвария ще предложи на своите клиенти най-новите архитектурни концепции за автосалони на двете марки - „Black Box” на Опел и „White Pearl” на Шевролет. Компанията ще построи в София свой нов продажбен и сервизен комплекс, съобразен с последните изисквания на GM за посрещане и обслужване на клиенти на марки Опел и Шевролет.

- Компанията отново ще засили дейността си във Варна, както и планира да открие сервизни и продажбени центрове на Опел и Шевролет в още два окръжни центъра на Североизточна България.

- Новата услуга на Булвария Cash-back Leasing предлага финансиране, обратно изкупуване и подмяна на автомобили при нисък лихвен разход. Клиентите ще имат възможност да подменят автомобила си с нов на всеки три, четири или пет години, без да заплащат първоначална вноска. Компанията разработва и услуга, свързана с опазването на околната среда. С нея ще се стимулира покупката на автомобили с ниски емисии на въглероден двуокис.

- На специално създадения сайт www.tombola.bulvaria.com се провежда томбола на Булвария. Всеки четвъртък късметлиите печелят уикенд с нов автомобил на Opel и Chevrolet или талон за обслужване на собствения си автомобил. Големите награди предлагат тестване на автомобил за 20 дни.

- Булвария създава Електронна книга с отворен край, която чрез интерактивен и електронен достъп дава информация за историята на компанията, историята на автомобилния живот през периода 1991 г. - 2011 г., както и припомня значимите исторически събития на България през същия период. Изпълението на бъдещите планове на Булвария ще продължи историята, разказвана от Електронната книга.

 

Успехите на Булвария:

- Постави основите на дилърската мрежа на Опел в България.
- Представи и популяризира марката Опел в годините, когато все още тя нямаше официално представителство в България. Благодарение на Булвария Опел присъстваше на всеки Пловдивски панаир и автоизложение в България.
- За две десетилетия Булвария успя да удовлетвори нуждите и потребностите на 20 000 клиенти.
- Създаде и предложи услугата „собствен лизинг” и беше първият дистрибутор, предлагащ финансиране при покупка на нови автомобили.
- Изгради отлична репутация. За всеки един от работниците и служителите на Булвария на първо място стои доброто име на компанията. Клиентите получават качествени и успешни решения на своите специфични нужди, очаквания и желания.
- За максимално удобство, Булвария посреща и обслужва клиенти в два сервизни и продажбени центъра в София – на ул. „Орион“ №84 в западната част на града и на бул. „Христофор Колумб“ №43 – в източната.
- За удобство и сигурност провежда регулярно сервизни акции и програми за автомобили на всякаква възраст с качеството на оторизиран сервиз.
- Създаде програма с образователна цел „Знаете ли, че“, която помага на клиентите да разбират какво и защо трябва да бъде сервизирано по техния автомобил.
- Въведе ERP система за управление на процесите във фирмата, като една от многобройните възможности на системата е да генерира напомнящи съобщения за важни ремонти. Така се удължава живота на автомобилите, спестява се време и средства за отстраняване на големи повреди.


Какво предстои?

- Булвария ще построи нов продажбен и сервизен комплекс на ул. „Орион“ №84, който ще бъде съобразен с последните изисквания на GM за посрещане и обслужване на клиенти на марки Опел и Шевролет. В него за първи път в България ще бъдат осъществени най-новите архитектурни концепции за автосалони на двете марки - „Black Box” на Опел и „White Pearl” на Шевролет.
- Булвария планира да посрещне в новите си центрове своите първи клиенти заедно с откриването на Южната тангента на „Люлин“ – връзката между бул. „Тодор Александров“ и автомагистрала „Люлин“.
- Булвария ще разшири присъствието си във Варна и в Североизточния регион на България, като открие сервизни и продажбени центрове на Опел и Шевролет поне в още два окръжни центъра.

 

Целта на Булвария:

С две думи - „Булвария близо до вас”. Компанията предлага на своите клиенти и партньори качествено обслужване при максимално удобство. Като част от Еврохолд, от една страна, и от друга – част от дилърската мрежа на най-големия в света производител на автомобили GM, Булвария съчетава автомобил, финансиране, застраховане и поддръжка в различни продукти, създадени според специфичните нужди на всеки един клиент.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ