www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Lamborghini Urus ще бъде най-бързият SUV в света!

23.11.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4015 прочитания
A+ | A-

До дебюта на втория високопроходим автомобил в историята на Lamborghini остават броени дни, но вече можем да хвърлим поглед към пълната информация за возилото.

Голямата новина е, че с ускорението си до 100 км/ч от 3.7 секунди, Urus ще се превърне в най-бързия сериен SUV на планетата, оставяйки зад себе си предложенията на Porsche, Bentley и компания.

Още по-интересното е, че това са данни, които производителят разпространява, но предварителни журналистически тестове показват дори по-впечатляващи цифри. Британски колега е успял да вдигне 100 км/ч за едва 3.34 секунди!

Максималната скорост ще бъде над 300 км/ч, което е доста сериозно постижение имайки предвид високото окачване на колата, както и теглото от над 2.1 тона.

Максималната мощност ще бъде точно 650 к.с., които ще се генерират от 4.0-литров битурбо агрегат. Той е базиран на V8 мотора на Audi, но е бил настроен специално за нуждите на италианския модел.

Моторът ще работи заедно с автоматична трансмисия дело на ZF, която ще изпраща стандартно мощността до всички четири колела. Няколко режима на движение ще позволяват избирането на най-подходящите реакции на 4х4 системата в зависимост от пътните условия.

 Тагове: lamborghiniurusНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ