www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Това е интериорът на следващото поколение Mercedes G-Class!

14.11.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 11681 прочитания
A+ | A-

Дебютът на следващото поколение Mercedes-Benz G-Class е насрочен за януари догодина, като немската компания е във финалните етапи на развитие на автомобила.

Именно заради това, в компанията вече имат финална визия за това как ще изглежда интериорът и, благодарение на изтекли снимки от холандското издание Autoweek, ние също можем да отправим поглед.

Както се и предполагаше, таблото е силно вдъхновено от актуалните модели на фирмата и е доминирано от голям централен дисплей. Такъв срещу доплащане ще се поставя и пред погледа на шофьора, точно както при E-Class и S-Class.

Що се отнася до конструкцията на следващото поколение G-Class, то машината ще продължи да използва самоносеща се конструкция на окачването. Това ще осигури на модела прекрасни офроуд качества, но немалко промени по конфигурацията на предната ос ще подобрят поведението на асфалта и комфорта.

Предвижда се всеки един ъгъл, който касае проходимостта на джипката, да бъде подобрен, макар и с малко, спрямо сегашния модел. 

Много важна роля ще играе олекотяването, като се говори, че в зависимост от версията, G-Class ще загуби до 100-на килограма от общото си тегло. При двигателите налице ще е новият 2.9-литров редови 6-цилиндров дизел на марката, както и вече налагащият се 4.0 битурбо за моделите AMG.Тагове: mercedesg-classНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ