www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нови продукти за сезона и уникални коледни чаши за празниците в Starbucks

10.11.2017 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: Jordan Lukanov | 8617 прочитания
A+ | A-

Духът на Коледа постепенно завладява кафенетата на Starbucks в България и по света с празнични продукти в менюто и нови опаковки на емблематичната чаша, които дават възможност на всеки клиент да ги декорира по свой собствен вкус. Тази година те са бели, с червени орнаменти, като могат да бъдат оцветени и дорисувани и така да станат уникални за всеки един посетител на емблематичните пространства.

По този начин кафе веригата приобщава своите почитатели към преживяването Starbucks, а „авторите“ на персонализираните чаши внасят повече цвят в ежедневието си и настроение за предстоящите празници. Новите сезонни предложения в менюто на Starbucks изкушават с вкусове на фъдж, карамел, ядки и меденки, които напомнят за уюта и топлината на Коледа.

Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte и техните алтернативи във Frappuccino вариант са само част от новите предложения за зимните месеци. Интересно е и предложението без кофеин - "Горещ шоколад с фъдж", който е поръсен с шоколад със златни частици. Коледното настроение се предава и от баристите на Starbucks, които по традиция слагат празнични червени престилки в месеците до Нова година.Тагове: Коледа кафе Starbucks кафенеНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ