www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Citroen: Все още преговаряме с Ожие и Льоб

18.10.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Рали | Автор: Georgi Ivanov | 3355 прочитания
A+ | A-

Шефът на Citroen Sport Ив Матон потвърди вчера, че тимът на френската компания в световния рали шампионат продължава преговорите с 4-кратния световен шампион Себастиен Ожие.

Французинът е все по-близо до петата си поредна световна титла и даде да се разбере, че иска да остане в M-Sport, но само ако Малкълм Уилсън си върне подкрепата на Ford или пък си намери голям основен спонсор.

„Преговорите с Ожие продължават, все още нищо не е приключило, ясно е че това е абсолютният ни приоритет”, обясни Матон.

Той отново потвърди и факта, че легендата Себастиен Льоб също може да се върне в Citroen, въпреки че официално сложи край на рали кариерата си. Себ има 9 поредни титли със Citroen и наскоро участва в два теста, за да помогне на развитието на C3 WRC.

Матон обясни, че е възможно Льоб да участва в отделни стартове от шампионата, като според спекулации във Франция първият ще е рали „Монте Карло”, с което започва сезонът.

В същото време Матон потвърди, че за догодина Citroen за запази договорите на Крис Мийк, Крейг Брийн и Стефан Лефевр, но няма никаква гаранция кой кога ще кара, ако се върнат Ожие и Льоб.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ