www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Автосалон София 2017: Премиера на Audi A8

13.10.2017 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Georgi Ivanov | 3538 прочитания
A+ | A-

Днес на автомобилния салон в София дебютира четвъртото поколение на флагмана на Audi - лимузината А8. Това е и и един от първите серийно произвеждани автомобили в света с вложени технологии, които позволяват високо ниво на автономно движение. От 2018 г. Audi постепенно ще започне да внедрява в колите си отделни функции за пилотирано управление, като тази за паркиране и гариране, за движение в натоварен трафик и в задръстване.

Новият A8 ще дебютира с два основно модернизирани V-образни 6-цилиндрови двигателя – турбодизеловия 3.0 TDI, който развива максимална мощност 286 к.с., и турбобензиновия 3.0 TFSI с мощ от 340 коня.

Спортната гама на Audi е  представена в София от новите модели с добавка RS и S към името си. Това са комбито Audi RS 4, хечбекът Audi RS 3 Sportback, който разполага с най-мощния 5-цилиндров двигател в света (400 к.с.), като и Audi RS 5 Coupe е върхово представяне на спортния стилистичен език на марката с двигател 2.9 TFSI, в яркия червен цвят Misano Red.

Пътят към бъдещето, изпълнен с иновации в посока изкуствен интелект и алтернативно задвижване, се показва от големия хибриден SUV Audi Q7 e-tron. Моделът е с най-дълъг пробег на електричество в сегмента – 56 км. Първият plug-in хибрид със задвижване на четирите колела quattro доказва, че марката инвестира в комфорта на ежедневието на своите клиенти, без да затруднява обичайния ритъм на живот. Изложените модели ще потвърждават посланието на марката „Forget about the car. Audi is more”.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4