www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дават бонус от 4000 лв + цената на стар дизел, ако си купите нов мерцедес!

26.09.2017 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: Kiril Stoykov | 23208 прочитания
A+ | A-

Oторизиранните дилъри на Mercedes у нас предлагат атрактивен бонус от 4000 лева за покупка на нов лек автомобил от гамата на марката. Промоцията е валидна при изкупуване на употребяван дизелов автомобил с емисионна норма от Евро 1 до Евро 4. Върнатият автомобил ще бъде оценен от DEKRA Аутомотив и освен неговата стойност клинетът ще получи 4000 лева бонус за покупката на нов Mercedes с двигател Евро 6.


Силвър Стар предлага изкупуване независимо от марката на употребявания автомобил. Кампанията е валидна при поръчка на нов автомобил до 31 декември 2017 при очаквана доставка до края на март 2018-а.
През 1992-а беше приет стандарт за вредни емисии Евро 1, с цел подобряване разхода на вредни емисии и от тогава този стандарт е развиван, за да се намалят вредните емисии и да се подобри качеството на въздуха. Към момента стратегията е еволюирала до стандарт Евро 6, който гарантира, че новите автомобили са по-чисти от всякога.Тагове: стардизелновмерцедеспромоцияизкупуванеНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ