www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Преди дебюта: BMW 8-Series концепт предшества сериен модел

25.05.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 6954 прочитания
A+ | A-

Адреналинът на BMW феновете преди дебюта на изцяло новия концепт 8-Series се повдигна толкова високо, че няколко сайта не успяха да спазят наложеното от марката ембарго за пускане на снимки.

Благодарение на този факт, пред нас имаме първи цялостен поглед към студията, която се очаква да се появи в пълния си блясък по късно днес.

Красивото купе ни изненадва с още по-остър дизайн от това, което предварителните изображения загатнаха. В предната част откриваме може би най-големите "бъбреци" в модел на BMW, а отзад ни изпраща къс надвес и броня с агресивен дизайн.

Официално концептът за 8-Series ще се появи за първи път късно тази вечер и ще дефилира утре по време на Concorso d’Eleganza Villa d’Este. След това, най-вероятно, колата ще обиколи различни международни изложения, като междувременно инженерите и дизайнерите на марката ще работят по серийния модел.

Що се касае до него, на практика той ще замести 6-Series Coupe в моделната гама на BMW, като ще застане на върха в спортната линия на марката. Различни прототипи на модела вече бяха заснети по време на тестове, като разкриха, че ни очаква и открита версия.

„BMW Серия 8 Купе ще надгражда традицията ни за луксозни спортни купета и ще добави истинска кола-мечта в нашата линия - къс чисто автомобилно очарование", председателят на борда на директорите на BMW AG г-н Харалд Крюгер коментира. „Серия 8 Купе ще подкрепи лидерската ни позиция в луксозния сегмент. Днес мога да заява, че това ще бъде истинско луксозно спортно купе."Тагове: bmw8-seriesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ