www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Арт уикенд за БГ премиерата на MINI Countryman в галерия "Синтезис"

17.02.2017 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: | 11046 прочитания
A+ | A-

Второто поколение на MINI Countryman е представено с нестандартна арт изложба във PhotoSynthesis Art Center София, с което моделът отбеляза официалната си премиера в България. Арт инсталациите дават възможност на почитателите на британската автомобилна марка да се насладят на новия модел и вдъхновяващи преживявания в центъра на които е отличителният характер на MINI Countryman, поднесени по типичен за марката начин.

С новото поколение на MINI Countryman традиционният британски бранд продължава развитието си в премиум компактния сегмент. Това е най-големият и многостранен модел на марката в 57-годишната история на марката. Неговата напълно нова конструкция е свързана със значителен напредък по отношение на предлагането на място, функционалността, спортния дух и премиум характеристиките.

Изключителната позиция на новото MINI Countryman (среден разход на гориво: 7,0-2,1 л/100 км; СО2 емисии: 159-49 г/км) сред директните му конкуренти се дължи на изразителния дизайн и обзора на каросерията, както и преди всичко на ненадминато пъргавото поведение на пътя. Радостта от шофирането извън пътищата с твърдо покритие се осигурява от най-новото поколение на двойното задвижване ALL4.

Новото MINI Countryman е и първият модел на марката, който се предлага и с Plug-in хибридно задвижване. Като MINI Cooper S E Countryman ALL4 то има пробег от до 40 километра в напълно електрически режим.

Този уикенд (17-19 февруари) в София можете да се запознаете за пръв път с новото британско автомобилно бижу MINI Countryman на малко необичайно за коли място - във PhotoSynthesis: пространство за фотография, хора и идеи и Gallery Synthesis на бул. "Васил Левски" 55 (в двора на ФотоСинтезис Арт Център). Премиерата на пътешественика в семейството на МИНИ е в центъра на града, но всичко в атмосферата тук обещава преживяване като за един незабравим уикенд сред природата.

Арт инсталациите и новото MINI Countryman ще бъдат достъпни за публика и всички жадни за приллючения от 10 до 20 часа през трите дни на уикенда. А "бягството" от града е осъществено с помощта на концепцията от Студио Комплект и сценографията на Ева Вентова, които превръщат премиерата на автомобила в изкуство.Тагове: БГ премиера MINI Countryman галерияНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ