www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Автосалон Париж 2016: Ново поколение KIA Rio

01.09.2016 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 5564 прочитания
A+ | A-

KIA показа премиерно новото поколение на малкия си модел Rio, който ще се появи за първи път под светлините на изложението в Париж в началото на октомври.

Интересното е, че дизайнът на машината силно наподобява този на Hyundai i20, но това е напълно разбираемо с оглед общите корени на двете коли.

Все пак, KIA казва, че визията е изградена от дизайнери на марката в студия в Калифорния и Германия, като целта е била да се постигне дизайн, който ще се харесва по целия свят.

Новият Rio е малко по-голям от своя предшественик, което се отразява положително основно на зоната за крака на задните седалки. Слабо увеличение има и в багажника.

Интериорът предлага по-високо ниво на комфорт чрез използването на нови материали. Централната конзола има изцяло различна подредба, като ново поколение инфоразвлекателна система премахва повечето от физическите бутони.

Воланът, както и преди, разполага с множество бутони за управление на различни функции, а снимките ни показват топ версия с подгрев на предните седалки и други глезотии.

Все още няма информация за двигателната гама на возилото. Такава, най-вероятно, ще се появи по време на дебюта на колата в Париж след броени седмици.Тагове: kiarioНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ