www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

От Chrysler Pacifica няма да се роди кросоувър

18.05.2016 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Georgi Ivanov | 1520 прочитания
A+ | A-

От Chrysler Pacifica няма да се роди кросоувър

Според информация от FIAT Chrysler, шефовете на компанията са се отказали от идеята да пуснат на пазара кросоувър, базиран на новия и отлично приет миниван Chrysler Pacifica.

Auto Forecast Solutions информира, че производството на новия кросоувър е трябвало да стартира през 2018 в завода на Chrysler в Уиндзър, Онтарио. Но тези планове са били изоставени, а вместо това FCA ще продължи да произвежда до средата на 2019 година Dodge Grand Caravan.

Идеята за нов пълноразмерен кросоувър се появи на бял свят през 2014 и моделът трябваше да се яви наследник на Aspen. Освен това, представянето на бъдещите му съперници като Buick Enclave, Ford Explorer, Nissan Pathfinder и Toyota Highlander вече доказа, че в тази ниша може да постигне добър успех.

Преди време от Chrysler отказаха да коментират техническите данни на кросоувъра, но потвърдиха, че моделът ще има и plug-in хибридна версия.

Феновете на кросоувърите в Северна Америка обаче няма да останат разочаровани от решенията на Chrysler. 5-годишният план на марката предвижда създаването на кросоувър от средния клас, който ще трябва да се бори с Chevrolet Equinox, GMC Terrain и Ford Edge.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ