www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Видео: Отново супер каскади, дюни и мацки от Monster Energy

04.01.2016 | Авто новини: На 2 гуми » Мото спорт | Автор: Jordan Lukanov | 13147 прочитания
A+ | A-

Monster Energy и Dirt Shark разпространиха втората част на екшън лентата Doonies, в която участват Кен Блок и още много други популярни пилоти. Впечатляващото продължение на късометражния филм събра след 12 месеца отново отбор от невероятни таланти в моторните спортове, включително седем кратния суперкрос шампион Джереми Макграф, звездата от Gymkhana и раликрос състезател Кен Блок и още много други популярни пилоти.

Каква техника използваха? Специално конструирани мотоциклети, бъгита и джипове с тонове конски сили.

„Когато човек види дюните „Гламис“ има чувството, че е на луната“ - сподели създателят на поредицата Аш Ходжес: „Нищо друго в света не прилича на тези пясъчни планини. Когато застанеш на върха на някоя от тях и погледнеш към хоризонта се вижда само пясък. Това е една от най-яките гледки, които съм виждал."

„В Doonies 2 исках да съберем най-добрите мотокрос пилоти в момента, заедно с най-откачените машини на 4 колела и да видим какво може да се получи. Пустинята направо е безкрайна. Може да караме тук две години и всеки ден ще има нов, огромен скок, който не сме виждали“ - допълни той.  
 
Когато идва време за събиране на необходимите превозни средства за заснемането на Doonies 2, Ходжес признава, че не е било лесно: „Тази година има моторни шейни, RaptorTRAX-ът на Кен Блок, Харли-та с лопатки, пясъчни коли, пикапи тип „Trophy Trucks“, бъгита, мотори и коли Pro Lite, Pro 2 и Pro 4. Общо взето хвърлихме много усилия, за да съберем най-лудите машини и пилоти тук, и да покажем на какво са способни.“
 
Нямаше начин Кен Блок да пропусне възможността да отиде до Гламис и да кара с приятелите си от всички мото спортове: „За последно бях тук преди 25 години. Не съм карал на такъв терен поне десетилетие, защото се занимавам основно с коли. Много се радвам, че мога да се забавлявам с Джеръми и останалите ми добри приятели. Фактът, че Monster прави това е жестоко. Казах им: „Ако правите това всяка година, може да сте сигурни, че ще участвам.“

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4