www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

CES 2016: В Лас Вегас Rinspeed вади концепта "Ʃtos"

10.10.2015 | Авто новини: Авто Продукти » Технологии | Автор: Jordan Lukanov | 944 прочитания
A+ | A-

Световната столица на хазарта и развлеченията Лас Вегас е известна и с домакинството на изложението за високи технологии и електроника CES. Следващото издание на Consumer Electronic Show е от 6 до 9 януари 2016 година.

В рамките на това шоу ще се състои премиерата на хибридния спортен концепт Rinspeed Ʃtos. Босът на швейцарската компания Франк М. Риндеркнехт, който е и "мозъкът" на нестандартните возила от Rinspeed, съобщи, че това ще бъде първият световен дебют за негови коли извън Швейцария. Обикновено тези презентации се провеждат изключително по време на автомобилните изложения в Женева.

Според шефа на Rinspeed, основните иновации в бъдеще ще дойдат от дигиталното пространство. Ето защо всички големи производители и доставчици се стремят да присъстват на CES Consumer Electronic Show.

22-ият концепт на Rinspeed - Ʃtos, е развитие на актуалната мега тема за "коли бе шофьори" с редица вдъхновяващи и емоционални идеи, като: интуитивен адаптивен автопилот - способен на обучение, уникален инфотейнмънт - осигуряващ идеално развлечение, свързаност и максимална безопасност. Интересна подробност е оборудването на Rinspeed Ʃtos, което включва актуалните мултимедийни дронове - хеликоптерна площадка за един дрон е отделена върху задната част на концептуалния автомобил.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ