www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новият Suberb е ,,най-добрата Skoda, създавана досега!" (+ много видео и снимки)

13.05.2015 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Borislav Tzakov | 12447 прочитания
A+ | A-

Тоскана, Италия

Такова е мнението на специалистите от чешкия прозводител, които са развили дизайна, които са мислили умните решения и накрая са произвели този тотално нов автомобил.

Днес и утре в района на Флоренция се провежда международен тест за журналисти. До момента, с голяма доза късмет, ми се падна първо да карам най-мощната и максимално оборудвана бензинова версия. Тя е с 2-литров двигател, в който са впрегнати едновременно 280 к.с., автоматична DSG скоростна кутия и 4х4 задвижване.

На магистралата включих режима на управление ,,Еко" и колата се плъзгаше по асфалта тихо и спокойно. Поддържах с лекота малко над разрешената скорост, а разхода на бензин бе смайващо нисък - под 5,8 литра!

После преминах за малко на стандартния. Но когато излезнах от магистралата и навлезнах сред гънките на тосканските хълмове, превключих на режим ,,Спорт". Моторът вдигна оборотите, рязко се промени саунда, окачването и воланът се втвърдиха и машината отхвръкна напред като отвързана. А 4-те задвижвани колела бяха като залепени за настилката по засуканите завои.

Автомобилът ми бе оборудван с всичко, което мога да си представя като удобства и екстри, но освен това бе екипиран и с всевъзможни системи за пасивна и активна безопасност.

Тук е слънчево и приятно топло (25 градуса) и няма изгледи за дъжд. Идеално време за тест на колата, но не и на някой от двата скрити във вратите чадъра. Така че, извинете ме, но ще побързам да карам с удоволствие и интерес и други модификации и двигатели, за да мога по-подробно да ви разкажа за новия Superb на страниците на списанието AUTOCLUB.

Борислав Цаков
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ