www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Детайли за Lada Kalina 2: Вече и с автоматик!

01.04.2013 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Kiril Stoykov | 1711 прочитания
A+ | A-

АвтоВАЗ разпространи подробности за обновения модел Lada Kalina 2, който трябва да излезе на местния пазар в началото на юни. Автомобилът ще разполага с модернизиран мотор, чиято мощност е вдигната от 98 на 106 конски сили. "Новият двигател е по-еластичен и има повече тяга, приспособен е и към градски режим на каране. Има нова система на пускане - специална технология го спира при опроделени режими и затова е по-икономичен", казва Олег Храмаков, началник на отдела по проектиране на силовите агрегати.
Освен това Kalina 2 може да се поръча и с автоматична трансмисия на фирмата Jatco, същата която се вгражда на топ комплектацията при модела Lada Granta.
Специалистите от АвтоВАЗ и Renault са разработили в тази лада и нови амортисьори, пружини и стабилизатори за надлъжна устойчивост. Така се е повишила чувствителността на волана. Колата вече може да бъде поръчана със сензорна мултимедийна система с USB порт, SD-карта и Bluetooth, а също така и с електрически стъкла, климатик от Panasonic, подгряване на предните седалки, фарове за мъгла, подгряване на прозорците, вградена навигация, ABS, система за стабилизация, парктроник, датчик за дъжд и други глезотии.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ