728 x 90

Представиха VW ID.4 В България, в продажба на цени от 70 390 лв. (видео)

Volkswagen представи официално електрическия си модел ID.4 пред журналисти и потенциални клиенти в България. Съвсем наскоро кросоувърът стана Световен Автомобил на Годината, а вече може да се поръчва и при родните дилъри на немската марка. По време на дебюта на автомобила във Военната академия Г.С. Раковски в София посетителите имаха възможност да направят кратки шофирания

Volkswagen представи официално електрическия си модел ID.4 пред журналисти и потенциални клиенти в България. Съвсем наскоро кросоувърът стана Световен Автомобил на Годината, а вече може да се поръчва и при родните дилъри на немската марка.

По време на дебюта на автомобила във Военната академия Г.С. Раковски в София посетителите имаха възможност да направят кратки шофирания на ID.4.

У нас моделът ще се предлага, поне първоначално, с две батерии. Това са акумулатори с капацитет 52 и 77 килoвaтчaca, а на разполоцение ще бъдат и версии с мощност от 148, 170 и 204 кoнcки cили. Измерено по цикъла WLTP, ID.4 ще може да измине до 520 километра с едно зареждане в зависимост от конкретната модификация.

„ID.4 е емоционален универсален автомобил, който ще впечатли много клиенти със своето ефективно електрическо задвижване, щедро пространство, модерни асистиращи системи и мощен дизайн,“ коментираха от марката при световната премиера на модела.

Цените на модела в България започват от 70 390 лв. ID.4 Pro Performance започва от 85 830 лева и с това става най-скъпата версия на кросоувъра у нас, поне засега. Мощността при нея е 204 к.с.

Снимка: AutoPress

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *