728 x 90

Новата Skoda Fabia на цена от 26 980 лв. в България

Изцяло новото поколение на Skoda Fabia вече е в продажба в България. Цените на компактния модел стартират от 26 980 лева с ДДС, срещу която сума клиентите получават модел с ниво на оборудване Active и бензинов мотор с мощност от 65 к.с. с ръчна скоростна кутия с 5 предавки. Най-високата стартова цена за Fabia е

Изцяло новото поколение на Skoda Fabia вече е в продажба в България. Цените на компактния модел стартират от 26 980 лева с ДДС, срещу която сума клиентите получават модел с ниво на оборудване Active и бензинов мотор с мощност от 65 к.с. с ръчна скоростна кутия с 5 предавки.

Най-високата стартова цена за Fabia е 38 710 лева, но срещу нея се предлага автомобил със 110 к.с., автоматична скоростна кутия и най-високо специално ниво на оборудване Edition.

По-долу можете да видите пълната ценова листа на модела, а на този линк можете да се запознаете и с оборудването при отделните версии.

Припомняме, че Fabia Mk4 представлява огромна промяна в сравнение с предшественика си на всички фронтове – разбира се, в най-добрия смисъл на думата. Както се очакваше за Skoda, моделът е по-голям от своя предшественик, както и от Polo и Ibiza. С 4108 милиметра дължина колата е със 111 мм по-дълга от преди. Fabia остава градски ориентирана кола както преди, но с товарен обем, който е по-голям с 50 литра и вече отговаря на Volkswagen Golf 8 с 380 литра общ обем. Сгънете задната седалка и общият обем нараства до масивните за този сегмент 1190 литра.

Гамата от двигатели включва познатите заподозрени, започващи с атмосферен 1.0-литров бензинов двигател с три цилиндъра. Предлага се с 65 или 80 конски сили и в двата случая развива въртящ момент от 93 Нм. Тази базова Fabia се нуждае от 15.5 секунди, за да достигне 100 км/ч при по-слабата версия.

Прочети още:
Maserati с ново дилърство и оторизиран сервиз във Варна

Пристъпете към турбо 1.0-литровия двигател и мощността скача до 95 к.с. и 129 Нм. Версията с повече мощност има 110 к.с. и 200 Нм и се предлага с 6-степенна ръчка или 7-степенен DSG автоматик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *