728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават Lada Vesta Sport 1.8 със 145 к.с. за 36 000 лв

Lada Vesta Sport се задвижва от 1.8-литров атмосферен двигател, чиято мощност е 145 к.с., а въртящият момент е 186 Нм.

Въпреки трудностите на Lada с продажбата на автомобили Евро 6 в Европейския съюз, изглежда един от най-атрактивните модели на руската фирма ще бъде наличен и у нас. Поне така разбираме от нова публикация във Facebook.

Лице, което твърди, че внася легално и официално коли Lada от Русия предлага спортната версия на малкия седан Vesta Sport на цена от 36 000 лева. Приложените снимки не са задължително от България, но продавачът казва, че отговарят напълно на реалната машина.

Lada Vesta Sport се задвижва от 1.8-литров атмосферен двигател, чиято мощност е 145 к.с., а въртящият момент е 186 Нм. Тягата достига предните колела посредством 5-степенна ръчна скоростна кутия и е достатъчна за ускорение от място до 100 км/ч за 9.6 секунди.

Прочети още:
БГ пазар: Продават супер запазен Mercedes 190 2.5D за 6900 лева

Руснаците казват, че при разработката са използвали технологии, които са разработили за моторните спортове. Vesta Sport се различава от стандартните версии на модела по над 200 части.

В оборудването на модела влизат спортни седалки, огледала с подгряване и електрически реглаж, предно стъкло с подгряване, климатик, датчици за светлина и дъжд, подгряване на предните седалки и други.

В момента официално Lada продава Vesta Sport в следните страни: Армения, Азербайджан, Беларус, Боливия, Египет, Грузия, Йордания, Казахстан, Киргизстан, Ливан, Монголия, Тунис, Украйна и Узбекистан.

Вижте повече в обявата за продажбата на автомобила у нас.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *