728 x 90

Lada с мобилно приложение за стартиране на двигателя и парното

Lada Connect – така се казва новото мобилно приложение на руския производител, което дебютира с обновения модел Granta. Подобно на други подобни приложения при конкурентни производители, които съществуват от години, апликацията дава възможност на потребителите да стартират двигателя на автомобила си в точно определено време, както и много други функции. Стига обменът на данни между

Lada Connect – така се казва новото мобилно приложение на руския производител, което дебютира с обновения модел Granta. Подобно на други подобни приложения при конкурентни производители, които съществуват от години, апликацията дава възможност на потребителите да стартират двигателя на автомобила си в точно определено време, както и много други функции.

Стига обменът на данни между превозното средство и мобилния телефон да не е прекъснато, по всяко време потребителите могат да разберат местоположението на автомобила, вътрешната температура, нивото на горивото и информация за напрежението в електрическата системата. Lada Connect също помага да се оцени стилът на шофиране, казва производителят, като дава съвети за това как да се пести гориво.

Прочети още:
Opel създаде програма e-MOBILITY за собствениците на електрически модели на марката

Това са основните функции на Lada Connect:

  • Локализиране на колата
  • Стартиране или спиране на двигателя
  • Включване на климатика, парното и отоплението на предното стъкло
  • Задействане на ключалките
  • Активиране на звуков сигнал
  • Включване на късите светлини
  • Проверка на нивото на гориво и напрежението в електрическата система

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт