728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Новият Honda HR-V влиза в продажба от края на годината

Honda обяви, че напълно новият HR-V, чиито европейски продажби ще започнат в края на 2021 г., ще бъде оборудван с прогресивната хибридна задвижваща технология на компанията, а именно – e:HEV. С въвеждането на доказалата се вече система в компактния SUV в този изключително конкурентен клас се налага и нов микс от икономичност и динамика. В

Honda обяви, че напълно новият HR-V, чиито европейски продажби ще започнат в края на 2021 г., ще бъде оборудван с прогресивната хибридна задвижваща технология на компанията, а именно – e:HEV. С въвеждането на доказалата се вече система в компактния SUV в този изключително конкурентен клас се налага и нов микс от икономичност и динамика.

В новото поколение на HR-V системата e:HEV осигурява обща мощност от 131 к.с., съчетана с въртящ момент от порядъка на 253 Нм. Резултатът е безгрижно и комфортно пътуване, независимо дали то се случва в градска среда или с висока скорост на магистралите. Бензиново-електрическото задвижване отделя вредни емисии от CO2 от порядъка на едва 122 г/км (WLTP), а разходът на гориво е 5,4 л/100 км (WLTP). Автомобилът ускорява от място до 100 км/ч за 10,6 сек.

Новата генерация на HR-V е поредният модел, който се присъединява към семейството e:HEV на Honda, в което вече присъстват CR-V и Jazz, налични само с хибридно задвижване. С липсата на необходимост от включване в електрическа мрежа за зареждане HR-V е подходящ за всяка ситуация при шофиране, тъй като комбинира незабавната реакция и икономичността на електромобил с практичността и гъвкавостта на традиционните бензинови и дизелови автомобили.

Прочети още:
Dacia ще премине изцяло на ток, едва когато се наложи

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *