728 x 90

Обновената Dacia Duster започва от 31 920 лв. в България

След като получи обновление по-рано това лято, Dacia Duster вече е в продажба в България със стартова цена от 31 920 лева с ДДС. Срещу тази сума клиентите получават автомобил със 100 к.с., работещ на пропан-бутан и изпращаш мощността към предните колела посредством ръчна скоростна кутия. Версиите със задвижване на двата моста започват от 37

След като получи обновление по-рано това лято, Dacia Duster вече е в продажба в България със стартова цена от 31 920 лева с ДДС. Срещу тази сума клиентите получават автомобил със 100 к.с., работещ на пропан-бутан и изпращаш мощността към предните колела посредством ръчна скоростна кутия.

Версиите със задвижване на двата моста започват от 37 790 лева с ДДС, като при тази конфигурация задвижването е от 1.5-литров дизелов мотор със 115 к.с. Спецификация с автоматична кутия може да се поръча на цена от 39 790 лева, но при нея липсва възможността за двойно предаване.

Пълна ценова листа можете да откриете на този линк.

Вярна на своята ДНК, новата Dacia Duster остава семеен SUV с приключенски дух. Тя е спътник в ежедневието и в приключенията сред природата. Непреходният ѝ дизайн се развива най-вече по отношение на светлините и радиаторната решетка, за да подчертае още по-силно нейната индивидуалност и да повиши нивото на ефективност при нивата на CO2 емисии. Промени има и в светлините отзад, където откриваме LED осветление с Y-форма по подобие на актуалните Sandero и Logan.

Що се отнася до интериора, той е оборудван с висока централна конзола с плъзгащ се подлакътник, с две мултимедийни системи с нов 8-инчов екран и автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител. Точно тази трансмисия е голямата новост при фейслифт версията на модела, като ще се предлага само с 1.3-литровия турбо бензинов мотор (150 к.с.) и предно предаване. Налични ще бъдат и версии с 4х4 система, но те ще се предлагат само с 6-степенна ръчна кутия. В продажба остава и версията на газ.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт