728 x 90

Alfa Romeo чества стотен юбилей със своите фенове

  Предстоящото второ издание на Alfa Romeo Tribe Days предоставя възможност на всички почитатели на легендарната италианска марка, клиенти и колекционери да участват в това забележително събитие. От 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) Alfa Romeo ще приветства своите фенове на историческото автомобилно състезание Льо Ман – Classic и ще ги включи във второто издание

  Предстоящото второ издание на Alfa Romeo Tribe Days предоставя възможност на всички почитатели на легендарната италианска марка, клиенти и колекционери да участват в това забележително събитие.

  От 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) Alfa Romeo ще приветства своите фенове на историческото автомобилно състезание Льо Ман – Classic и ще ги включи във второто издание на Tribe Days. Единственото по рода си преживяване предлага три дни на чиста страст от високите скорости, участие в уникални събития, семинари, празнични паради и ексклузивни емоции от шофиране на пистите Льо Ман и Монлери, на които са написани незабравими страници от историята на моторните спортове.

  Настоящата 2023 година е крайъгълен камък за Alfa Romeo и за Льо Ман. Италианската марка чества 100-годишния юбилей на Quadrifoglio – легендарния символ, който е отличителен белег на най-мощните моторни творения на Alfa Romeo от 1923 г. насам. През тази година се навършват и 100-години от създаването на едно от най-престижните и вълнуващи автомобилни състезания в света – „24-те часа на Льо Ман“. Двама главни герои в исторически моменти от летописа на моторните спортове стават на 100 години! За феновете това е възможност, която не могат да пропуснат.

  Почитателите на Alfa Romeo, които желаят да изразят своя интерес към участие, вече имат възможност да се регистрират на специалния уебсайт (местата са ограничени).

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *