728 x 90

Alfa Romeo загатва нов компактен SUV модел

  Как да се нарича следващият Sport Urban Vehicle? Напишете предложението си в официалните профили в социалните мрежи на Alfa Romeo. Alfa Romeo има силна връзка с общността на своите фенове и сега отново използва официалните си канали в социалните медии, за да призове всички „алфисти“ да предложат как трябва да се нарича следващият модел на

  Как да се нарича следващият Sport Urban Vehicle? Напишете предложението си в официалните профили в социалните мрежи на Alfa Romeo.

  Alfa Romeo има силна връзка с общността на своите фенове и сега отново използва официалните си канали в социалните медии, за да призове всички „алфисти“ да предложат как трябва да се нарича следващият модел на марката. Проектът е известен вътрешно сред екипа на Alfa Romeo като Kid („дете“). Това предполага, че следващият модел ще бъде Sport Urban Vehicle: „детето“ в гамата, която сега се състои от спортната лимузина Giulia, компактния SUV Tonale и по- големия SUV Stelvio.

  Alfa Romeo възнамерява да пренапише законите в сегмента, като възложи на „детето“ ролята на Game Changer. В бързо развиващата се автомобилна среда с широк избор в изключително популярния SUV сегмент новата гама на италианската марка предефинира нейните амбиции. Това е валидно дори за нейния акроним Sporty DNA („спортна ДНК“), който ще се превърне в голяма величина в градския контекст. Докато Tonale с двата типа хибридно задвижване олицетворява „метаморфозата“ на Alfa Romeo при навлизането ѝ в света на електрификацията, новият модел ще бъде нейният дебют в сферата на изцяло електрическите автомобили. И не само това…

  Все още обаче не е ударил часът, в който ще споделим с почитателите и служителите на марката характеристиките, които позиционират новия модел на върха на премиум сегмента. Автомобилът трябва да дебютира през първата половина на 2024 г., но за него вече се говори и експертите в сферата на автомобилния дизайн излагат в интернет различни хипотези във връзка със стиловите му канони. За да привлече своята общност от фенове още отсега, Alfa Romeo ги пита директно как според тях трябва да се нарича следващият автомобил.

  След Giulia, която отбелязва ренесанса на марката, Alfa Romeo избра имената на два планински прохода Stelvio и Tonale за следващите модели. Ръководството на компанията даде ясно да се разбере, че новият автомобил няма да се казва Brenner, каквато версия беше коментирана нашироко онлайн. Предполага ли това промяна в посоката на комуникационната стратегия? Какво ще бъде името на следващия Alfa Romeo Sport Urban Vehicle?

  Напишете предложението си в официалните профили на марката в социалните мрежи.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт