728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Над 50 редки и красиви модели Alfa Romeo се събраха на фенска среща

На 12 септември 2021 г. в бирен парк Hills в гр. Перущица се проведе среща на колекционери, ценители и фенове на италианската дизайнерска марка Alfa Romeo. По време на инициативата бяха представени над 50 автомобилни експоната от легендарните автомобили, някои от които редки модели и единствени бройки в страната. Събитието има за цел да разкаже

На 12 септември 2021 г. в бирен парк Hills в гр. Перущица се проведе среща на колекционери, ценители и фенове на италианската дизайнерска марка Alfa Romeo. По време на инициативата бяха представени над 50 автомобилни експоната от легендарните автомобили, някои от които редки модели и единствени бройки в страната. Събитието има за цел да разкаже историята и развитието на марката през годините чрез автомобилните експонати и да покаже съвременните модели Stelvio и Giulia, които феновете на марката имаха възможност да тестват на място.

Феновете на Alfa Romeo за пореден път показаха, че притежават вкус към добрите автомобили и в тях бие едно „Cuore sportivo“ (спортно сърце), около което е и създадена концепцията на легендарната италианска марка.

По време на събитието бяха присъдени три награди:

Прочети още:
През 1981 г. Mercedes прави това комби, задвижвано от газова турбина
  • “Награда за изразен индивидуализъм” на собственик на най-противоречивия модел на марката – Alfa Romeo ARNA Ti.
  • “Награда за най-силно вдъхновение” на собственик на шест класически Alfa Romeo, осъществил първата пълна реставрация на Berlina 2000 в България преди повече от 15 години.
  • “Награда за най-стар автомобил” за Alfa Romeo Giulia Spider 1600 от 1963 година, собственост на „Витоша Ауто“.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *